Oppdatert: 8. sep. 2020

Etter mange forsøk på å få trykk som vi kunne stå inne for, er vi endelig i havn. Her ser dere aller første prøvetrykket av "I Rompelyset". At vi velger å stave rompe med o er bevisst og gjort for å videreføre arven fra mangeårig kollega og venn, Rolf Håndstad.

Alle trykkene vi produserer er reprodusert direkte fra Tommys originaler, som er utført med Winsor & Newton pensel, sort pigmenttusj, vannfarger, fargestifter og Dr.Martins flytende tusj.

Første trykk i serien "I Rompelyset" - ferdig nummerert og signert av Tommy Sydsæter - klart for å bli overrakt til sin nye eier.

Enda et fantastisk trykk - denne gangen er det Statue of Lunacy som bringes til liv. Fornøyd kunstner har her signert og nummerert 1/50.

31 visninger0 kommentarer

·      Salgsbetingelser

·      Personvernerklæring

·      Kontakt oss

·      pobelstreker@hotmail.com

·      +47 466 41 54

·      Kunsttrykkene er basert på repro           og/eller scanninger i høy kvalitet           direkte fra Tommy Sydsæters                 originale arbeider.

©2020 Tommy Sydsæter

 

*I 1985 vant Tommy Sydsæter Kulturdepartementets pris for barne- og ungdomslitteratur for 1984 med tegneseriealbumet "Vazelina Bilopphøggers; Eventyret om Eksospott".